Ask & Act Conference 2024

Agenda 21st February 2024

Time	Topic	Duration
9:15	Conference opens	
9:25	Welcome - WWA	5 Minutes
9:30	Opening remarks delivered by Jane Hutt	20 Minutes
9:50	An Introduction to Welsh Women's Aid delivered by CEO Sara Kirkpatrick	20 Minutes
10:10	Modern-day Slavery: How are survivors supported within Wales? A keynote session delivered by Rakhshanda Shahzad, Head of Modern Slavery and Human Trafficking Services, Bawso	30 Minutes
10:40	How best can we support survivors? A discussion led by members of the Survivors' Network and WWA Engagement officer Vicky Lang	20 Minutes
11:00	Supporting Survivors: An overview of the Live Fear Free Helpline by manager Ann Williams	30 Minutes
11:30	Break	15 Minutes
11:45	How are courses delivered? A discussion with Sharon Garland from Conwy County Council's Workforce Development team and Fiona Clarke from Aberconwy DAS.	30 Minutes
12:15	"But if he spams me, I know he loves me" Welsh Further Education learners' experiences of online abusive behaviours in romantic relationships delivered by PhD candidate Emma Noble.	30 Minutes
12:45	Remarks from Welsh Government	15 Minutes
13:00	Looking to the future: a short session taking stock of our successes and planning for the future: An overview of the resources currently available online for trainers and support offered by Nia Thomas	20 Minutes
13:20	Closing remarks	10 Minutes